Lekker weer, bedrijfsuitje Amsterdam, klinkt als een goede combinatie. Een bedrijfsuitje met een barbecue is een geweldige manier om de teambuilding te bevorderen en de werknemers te belonen voor hun harde werk. Hoe heerlijk is het om een zomerse teambuilding dag af te sluiten met een heerlijke bbq? Het is een informele en ontspannen manier om samen te komen en te genieten van lekker eten en goed gezelschap.

Een bedrijfsuitje met barbecue kan op veel verschillende manieren worden georganiseerd. Heb je een ruim budget waar nog veel speling in is? Dan kunnen wij bijvoorbeeld de grillmasters inhuren om de barbecue te verzorgen en het vlees en de vis te bereiden. Zitten jullie in combinatie met de andere activiteiten al krap in het budget? Je kunt ook zelf een barbecue regelen en je medewerkers vragen om hun eigen eten en drinken mee te nemen. Of denk aan de bekende bakfiets barbecue met braadmeester, die op heel veel plaatsen in de stad gepositioneerd kan worden. Op deze manier kun je de dag toch gezellig met elkaar afsluiten en kan iedereen genieten van een heerlijke maaltijd.

Onze Top 5 leuk locaties voor een bedrijfsuitje met heerlijke barbecue in Amsterdam

Het organiseren van een teamuitje in Amsterdam met barbecue kan op veel verschillende locaties worden gedaan. Als het weer het toelaat, is het misschien leuk om de barbecue op het strand van Zandvoort te organiseren of in een park zoals het Westerpark met een picknickplaats.

  1. Hoogtij: Gelegen aan de Johan van Hasseltweg 39 in Noord. Op het dakterras geniet je van een heerlijke BBQ met – uitzicht op Amsterdam. Door de verschillende ruimtes zijn ze ook flexibel in het schakelen van goed naar slecht weer scenario’s.
  2. Amstel Boathouse: Gelegen aan de Amsteldijk 223 op een prachtige plek aan de Amstel in Amsterdam Zuid, op steenworp afstand van het centrum van Amsterdam, biedt Amstel Boathouse een prachtig terras aan het water waar je kunt barbecueën met collega’s.
  3. StrandZuid: Gelegen aan de Europaplein, biedt StrandZuid een groot strandachtig terras aan waar je kunt genieten van een zomerse barbecue. Er is een uitgebreide menukaart beschikbaar met verschillende barbecue-opties, waaronder vlees, vis en vegetarische gerechten.
  4. Bar Lely: Gelegen aan de Schipluidenlaan, biedt Bar Lely een gezellig terras aan waar je kunt genieten van een barbecue met vrienden. Het is mogelijk om te kiezen voor de barbecue-opties op het menu.
  5. Hannekes Boom: Gelegen aan de Dijksgracht, biedt Hannekes Boom een groot terras aan het water waar je kunt genieten van een zomerse barbecue. Er zijn barbecue-opties beschikbaar op het menu.

Wij kennen nog vele locaties in Amsterdam en werken samen met de leukste strandtenten aan zee, die veel ervaring hebben in het organiseren van smaakvolle barbecues in de zomer. Als alternatief kunnen we natuurlijk ook een zaal met sfeervolle achtertuin huren of de barbecue organiseren op het kantoorterrein van jullie bedrijf.

Waar moet je rekening mee houden?

Als je een bedrijfsuitje in Amsterdam organiseert met een barbecue, is het belangrijk dat er voor iedereen genoeg eten en drinken beschikbaar is. Je moet rekening houden met de verschillende dieetwensen van je medewerkers en voldoende vegetarische en/of veganistische/Halal opties aanbieden. Wees op tijd met het inventariseren van de dieetwensen, zodat de cateraar hier rekening mee kan houden.

De weersomstandigheden voor een outdoor bedrijfsuitje met barbecue in Nederland zijn soms niet optimaal. In de zomermaanden heb je de meeste kans op mooi weer dus boek daarom je outdoor teamuitje in de zomer!

De leukste activiteiten voor teambuilding bij Uitjesbureau

Naast het eten en drinken kun je natuurlijk ook verschillende activiteiten organiseren om de teambuilding te bevorderen. Bij ons vind je verschillende teambuilding activiteiten waarbij samenwerking, communicatie en gezelligheid centraal staan. Begin de middag bijvoorbeeld met een uitdagende Beach Escape op het strand van Zandvoort, waarbij je in teams moet ontsnappen van het strand én de boulevard. Hoe? Vraag snel een offerte aan of bel gerust.

Kortom

Een bedrijfsuitje in Amsterdam met barbecue kan een geweldige manier zijn om de banden tussen collega’s te versterken en om de waardering voor hun harde werk te tonen. Het is een informele en ontspannen manier om samen te komen en te genieten van lekker eten en goed gezelschap. Wil jij een bedrijfsuitje organiseren en als afsluiter gezellig met elkaar barbecueën? Neem contact met ons op om een bedrijfsuitje in de zomer met Uitjesbureau te organiseren!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen