Je herkent een bedrijventerrein al van verre: lelijke hekken om grote, vierkante panden. Die hekken staan er, natuurlijk, niet voor niets. Een bedrijventerrein is hét terrein van kwaadwillende lieden die het gemunt hebben op de eigendommen van de bedrijven die er staan. Dat kan gaan om materieel dat op het erf van een bedrijf staat, maar ook om de inhoud van de loodsen die er zijn. Het is dus niet voor niets dat er hekken staan. Maar het is nergens voor nodig dat het hier gaat om lelijke hekken. Je kunt, bijvoorbeeld, eens kijken bij HollandHekwerk.nl om te zien wat de mogelijkheden zijn om jouw terrein te beschermen.

Kies een hek dat de uitstraling van je bedrijf benadrukt

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in een mooi pand en heb je een kleurig logo dat weer terugkomt in, bijvoorbeeld, de gevelbekleding en de vlaggen? Dan wil je geen saai, grijs hek dat eruit ziet alsof het even snel besteld en geplaatst is. Je wilt dan een mooi hek, in een passende kleur. Met een poort die mooi past bij het geheel. Het kan allemaal! Lees meer op de site van HollandHekwerk over de mogelijkheden!

Dankzij dit hek kunnen klanten je gemakkelijker vinden in de wirwar die een bedrijventerrein vaak is. Je kunt een hek bestellen in iedere RAL-kleur die je maar kunt bedenken. Ook kun je nog kiezen uit verschillende soorten hekken.

Welk hek is de oplossing voor jouw bedrijfsterrein?

Wil je een gaashekwerk met of zonder prikkeldraad langs de bovenkant? En als je dan prikkeldraad wilt, hoeveel rijen moeten dat dan zijn? Of wil je liever een hekwerk dat bestaat uit stalen buizen met scherpe punten op de top? Ook kun je kiezen voor een dubbelstaafmat hekwerk. Dat is een hekwerk dat de perfecte combinatie is tussen het gaashekwerk en het spijlenhekwerk. Je kunt dit hekwerk gebruiken als omheining voor je bedrijf, maar het is ook goed toepasbaar in de tuin. Dankzij de kleine vakken kunnen klimplanten als klimop er perfect tegenaan en doorheen groeien.

Wil je extra beveiliging voor op het dubbelstaafmat hekwerk? Kies dan voor een roterende puntenkam. Deze werkt sowieso afschrikwekkend en zorgt er ook nog eens voor dat indringers die toch de gok willen wagen met geen mogelijkheid over het hek kunnen klimmen.

Je kunt de site bekijken om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wil je meer informatie, een offerte aanvragen of wil je een afspraak maken? Dat kan telefonisch of via het contactformulier op de site.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen